Natka rzodkiewki to rarytas proponuję następnym razem spróbować z twarożkiem bądź bezpośrednio na kanapkę, pyszności
On Sposób na rzodkiewkę
Zrobiłem, pyszna. Czy ktoś próbował usmażyć ją z cebulką?
On Wegańska biała „kiełbaska”
Do win białych
On Wino chabrowe (bławatkowe)
Zrobiłam i wyszedł zaskakująco smaczny, jak na tak prosty skład! 🙂 Z serkiem z nerkowców, suszonymi pomidorami, kaparami i rukolą…
On Chleb z fermentowanej czerwonej soczewicy
Są przepyszne I całkiem przyjemnie się je robi.
On Wegańskie, bezglutenowe paszteciki z pieczarkami w orientalnych przyprawach idealne do wigilijnego barszczu
zgromadziłam wszystkie składniki. moje korzenie pasternaku są dosyć duże w sumie ważą koło kilograma . czy to dużo ,czy w…
On Figa z makiem z pasternakiem
Właśnie też jestem ciekawa... <3
On Wegańska biała „kiełbaska”
Witam czy każda mąka gryczana pachnie tak intensywnie przy pieczeniu chleba? Czy może biała trochę mniej?
On Bezglutenowy chleb słonecznikowy bez drożdży
Czy można mąkę owsianą zastąpić inną?
On Wegańskie, bezglutenowe paszteciki z pieczarkami w orientalnych przyprawach idealne do wigilijnego barszczu
Czy serek można zamrozić?
On Wegańskie serki w posypkach